Jezelf verzekeren van de beste grillproducten? Schaf een Konro Grill aan

Konro Grill

Voor veel mensen lijkt er niets te gaan boven gerechten die via een grill zijn bereid en/of verhit. Dat is ook maar wat logisch, want grillen geeft ontegenzeglijk een unieke en vaak heerlijke smaak aan producten. Wie wat dit betreft echt naar het allerbeste op zoek is zou kunnen gaan voor een Konro Grill. Dit is een apparaat dat zijn oorsprong vindt in Japan, misschien wel het summum op het gebied van smaakvolle grillgerechten. Wil je weten waarom een Konro Grill zo’n goede investering is? Lees dan zeker even verder.

Geniet van bijzondere smaaksensaties

Wanneer je met name vleesgerechten grillt, dan ontkom je er bijna niet aan dat die o zo waardevolle vleessappen uit het vlees ontsnappen. Bij een Konro Grill is dat niet anders. Wat je hier echter over moet weten is dat bij deze grill de producten een paar centimeter boven het houtskool worden geplaatst. Weliswaar lopen de vleessappen dan richting de grill; dit zorgt gezien de enorm hoge temperaturen wel voor een razendsnelle verdamping van deze sappen. De dampen die in het vlees komen te zitten zorgen vervolgens voor een uitermate lekkere rooksmaak een je gerecht.

Konro Grill

Wat maakt een Konro Grill verder zo uniek?

In tegenstelling tot andere soorten grills wordt een Konro Grill gemaakt van diatomeeënaarde. Dit is een prehistorische grondstof. Uniek aan deze stof is dat het temperaturen van boven de duizend graden Celsius aan kan. Ondertussen wordt de buitenkant van de grill nauwelijks warm. Je veiligheid blijft dus gewoon gewaarborgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *